Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man byter Dash Pad i en 1995 Sonoma

Den streck pad i en 1995 GMC Sonoma lastbil är i princip hela instrumentbrädan, så att ta bort och ersätta den är en börda. Det har många komponenter och ledningar som är anslutna till det, och du måste försiktigt bort var och en av dem för att ta bort panelen, därefter återansluta dem alla när du installerar en ny dyna. Det krävs minst två personer. Saker du behöver
skiftnycklar
Skruvmejslar
Torxnyckel
Visa fler instruktioner
borttagning
1

Lossa fästskruvarna från kombiinstrumentet bezel . Dra infattningen från instrumentbrädan. Koppla bort alla elektriska anslutningar och dra bezel tillbaka för att lossa sina clips.
2

Skruva av ljudisolerande panelen från instrumentbrädan. Ta bort alla knäet bolstret skruvar och ta bort bolster. Lossa parkeringsbromsen kabel bromsfrigöringen och alla andra kablar.
3

Ta bort skruvarna för de nedre streck panelerna och lossa dem från instrumentbrädan.
4

bort de två monteringsfästen för radion med en liten skiftnyckel och dra ut radion i instrumentpanelen. Koppla radions elektriska kontaktdon och antennen bly i ryggen.
5

Skruva ur skruvarna på vardera änden av instrumentpanelen s svängkonsol. Skruva loss de två Torx bultarna med en Torx nyckel. Ta det lone bulten i botten av instrumentbrädan, ansluten till en stål "penna" brace.
6

Ta bort de fyra muttrarna montering av rattstången, och sedan sänka kolumnen.

7

Bänd ut alla galler i streck - eluppvärmningen och högtalarna - med en skruvmejsel. Ta Dash bultarna placerade bakom galler och alla andra bultar streck med din nyckel.
8

Pivot instrumentbrädan så att du kan nå bakom det. Koppla bort alla elektriska anslutningar och ledningar anslutna till instrumentbrädan. Lyft sticker iväg svängtapparna och bära den ut ur Sonoma.
Installation
9

Anslut ersättande streck på svängtapparna. Anslut ledningar /elektriska kontakter i deras lämpliga platser, och pivot instrumentbrädan i läge. Fäst bultarna, inklusive de inom gallret hål.
10

Anslut defroster /högtalargaller.
11

Höj rattstången så det är tillbaka i position, och säkra den med sina fyra muttrar.
12

Montera radion i instrumentpanelen med sin antenn bly, elektrisk kontakt och monteringsfästen.
13

Applicera bulten på stålet "pencil" stag nära botten med din nyckel. Anslut bultar och Torx skruvar till de svängbara fästen.
14

återansluta nedre streck panelerna med sina clips och skruvar. Återanslut knä bolster och ljudisolerande panel.
15

Anslut bezel kombiinstrumentet med sina clips. Anslut dess elektriska anslutningar och säkra sina fästskruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123479.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.