Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man installerar Toyota Tacoma Sadelöverdrag

Den Tacoma är en två-eller fyrdörrars pick-up truck tillverkad av Toyota och finns med olika sorters baksätet konfiguration. Den Tacoma har en stor säng som kan rymma många hobbies och yrken som kräver stor utrustning samt resor i tuff terräng. Du kan ofta finna att era platser blir smutsiga och rörigt ser som resultat av vad du gjorde innan du sätter in din lastbil. Om så är fallet, kan du enkelt installera nya omslag i Tacoma att hålla din bil ser orörda. Saker du behöver
tänger Ringklammer
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Dra upp på baksidan av de främre klädslar och avlägsna metallklämmorna med hog ring tång. Dra bort plastskyddet på sidan av sätena som styr stolen rörelse.
2

Ta bort alla nackstöd från sätena och ställ dem åt sidan för att täcka sig.

3

Slip nedre delen av framsätet täcker på de nedre delarna av framsätena. Dra tyget ner runt sidorna av stolen och skjut tillbaka flikarna och snören genom gapet mellan sätet och ryggstödet.
4

Samla strängarna på baksidan av sätena tills luckan är tätt mot sätet och skjut strängarna under sätet. Om dina omslag saknar strängar, fästa remmar eller vad fångar ditt omslag har på samma sätt.
5

Dra ryggstödet täcka för de främre stolarna över sätena. Skjut den främre kroken och ögon självhäftande flik genom gapet mellan den övre och nedre sektionerna.
6

Justera sätet täcker så hålen i den övre raden med hål för nackstöd. Kör händerna ordentligt ner sidor av sätena för att flytta locket i rätt läge.
7

Skjut tyget försiktigt upp från den yttre nedre hörn mot toppen av sätet. För att ställa skydden på plats, riktigt dra ner händerna på framsidan av sitsen.
8

Dra luckan från framsidan av locket hela vägen genom springan i sätena och tryck den samordnande krok och ögon lim mot den för att fästa locket på plats.
9

Lyft baksätet upp och glida täcket över dem, passerar lyftstropparna genom de avsedda hålen. Dra i trådarna på undersidan av täcker tätt att säkra det på plats.
10

Unbolt säkerhetsbälten från baksätet och glida ryggstödet täcker på sätena. Passera säkerhetsbälten genom hålen i tyget.
11

Återkoppla säkerhetsbältet och ordna hålen för nackstöden. Dra av kåpan neråt runt sätena.
12

Fäll ner sitsen och säkra kroken och ögon klaffar lim för att hålla locket på plats.
13

Täck varje av nackstöd med nackstöd omslag. Skjut ändar täcker tillsammans för att ansluta krokar ihop och stänger i slutet.
14

Släpp insidan på armstödet med en skruvmejsel och ta av locket bildar strukturen. Täck den övre delen av armstödet och ersätta de bitar i den ursprungliga formationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123527.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.