Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man fixar ett skinn

Ingenting är mer frustrerande än att spendera extra pengar på lyxig läder bilsäten och få dem att falla sönder med tiden. Tyvärr händer detta. Vissa förhållanden som solljus, väder och normalt slitage minskar lyxen utseendet på dina lädersäten. Den goda nyheten är att du kan ge dina lädersäten en makeover. Genom att använda samma teknik som många proffs, kan du fixa dina lädersäten och återställa dem tillbaka till sin ursprungliga skönhet. Saker du behöver
läder reparationssats
Visa fler instruktioner
1

Välj ett lämpligt kit läder restaurering. Kontrollera med din lokala bil butik för förslag. Hitta de flesta av dessa kit på nätet. Se till att ditt kit har allt du behöver, inklusive rätt färgmatchning. De flesta kit kommer med läder prep, val måla, palettkniv, spricka filler, täckfärg, applikatorer svamp, handskar, och en slipande dyna. Om något saknas, köpa dessa separat.
2

bort dina bilsäten. Det bästa sättet att fixa era platser är att ta bort dem. Detta gör att du kan korrekt utföra alla procedurer utan att missa delar av sätet och /eller spiller kemikalier på andra delar av bilen. Se din bruksanvisning eller kontakta en body shop om hur du tar bort era platser.
3

Prep dina bilsäten. Sätt på dig handskar och använda lädret prep för att avlägsna smuts och tillverkarens finish. Underlåtenhet att slutföra det här steget kommer att orsaka problem måla lim när du återställer färgen. Använd den slipande kudden och en liten mängd av läder prep. Använd mer prep om din pad blir för torr. Applicera prep i en cirkelrörelse. Gör detta tills du ser färgen något lyft. Du behöver inte ta bort all färg, bara gnugga ytan tillräckligt för att exponera den ljusare färgen under.
4

Applicera filler. Fyllmedlet används för att täta sprickorna i din läder. Använd paletten kniv för att applicera en liten mängd fyllmedel till varje spricka. Blanda ytan så att filler är smidig och inte höjas.
5

Måla sätena. Se till att ditt kit kommer med exakt färgmatchning. Testa en liten del av lädret innan man fortsätter. Om du är OK med färg, använd en ansökan svamp för att tillämpa färg till era platser. Applicera inte färg för tjock, detta kommer att orsaka det att droppa. Tung ansökan kommer också orsaka längre torktider. Applicera färgen i mjuka, jämna drag. När det första skiktet torkar, upprepa denna ansökningsprocessen om du önskar en fylligare utseende.
6

Applicera täckfärg. Färgen måste vara helt torr innan den avslutande spray. Samtidigt bär dina handskar, något peka sätena för att se till att de är torra. Håll sprayen ca 4 till 5 inches från ytan och spraya ett tunt lager. Om du använder ett icke-sprej täckfärg, använd en ren ansökan svamp för att applicera ett tunt lager av täckfärg.
7

Låt era platser torka i cirka 48 timmar, och sedan returnera dem till din bil . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123377.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.