Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man lägger Sadelöverdrag på läder

Installera klädslar över läderklädsel verkar ganska lätt i början. Men många tycker processen förvirrande när faktiskt försöker lista ut hur man dra åt sittunderlag ner med flera elastiska band och deras motsvarande krokar ögat. Processen att ansluta ögat krokarna är faktiskt ganska lätt. Det kräver bara att du gör utrymme att arbeta, och har den styrka och koordination för att dra de elastiska banden i rätt läge. Instruktioner
1

Ta läder sätets nackstöd. För att ta bort några nackstöd måste du dra i spaken som sitter bredvid plastlock på toppen av sätet är tillbaka utåt. Sedan huvudstödet släpper och dra ut. Andra kräver bara att du ska dra upp dem och de kommer att komma ut.
2

Skjut din sittunderlag över toppen av ryggstödet och hela vägen ner till rumpan av sätet.

3

Dra den rektangulära formen kranen, som ibland kallas SuperFit fliken mitten av sätesöverdraget i mellan baksidan och butt av sätet ut genom till baksidan av sätet.

4

Tuck sidorna av den nedre delen av klädseln snyggt under rumpan på sätet.
5

Lokalisera de elastiska banden med sina bundna ögon krokar på både vänstra och högra sidorna av den bakre delen av sätet täcker. Placera de två krokarna insidan av de två öppningarna på SuperFit fliken.
6

Lokalisera de elastiska banden med motsvarande öga krokar på bottendelen av sätesöverdraget. Dra vänster och höger band mot varandra under rumpan på sätet och haka ögonen krokar ihop. Vissa platser har metallfästen under dem, i så fall, skulle du bara ansluta vänster och höger öga krokar till metallen fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123383.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.