Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Så skyddar trasa platser

Duk bilsäten lägga till en estetiskt tilltalande till din bil , när nytt . Efter några år , dock , trasa platser börjar oundvikligen att sag och ser misshandlad , om de inte vårdas på rätt sätt . Underhålla säten trasa bil är relativt enkelt och att minimal ansträngning kommer att kännas värt det varje gång du tar bilen för en åktur . Saker du behöver
Dammsugare
Skumrengöringsmedel
ren trasa
Plast sittunderlag
Visa fler instruktioner
1

Rengör ditt trasa sits regelbundet . Vakuum grundligt , ta bort så mycket smuts och damm som möjligt. Spraya med skum renare och gnid in försiktigt innan dammsugning stolen igen . Detta kommer att återställa sag faktorn i ett tyg sits .
2

Använd en fläck repellerande såsom Scotchgard , vilket är ett varumärke som är särskilt utformade för trasa platser . Spraya över duken sätet och låt torka . Detta kommer att bidra till att skydda sitsen och hindra den från hängande .
3

Köp en plast sittunderlag . Dessa finns tillgängliga från de flesta hårdvara butiker . Montera plastlocket över sätet för att förhindra att smuts och fläckar skadar sätet . Var medveten om att plast täcker inte förringa den känsla och estetik av era platser trasa bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123569.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.