Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Sy jag Tuck & Roll Covers Seat?

Tuck och rulle säte täcker är mer vadderad än andra klädslar. Dessa omfattar är ofta veckade och kan vara bekvämare än traditionella klädslar. Hemlagad klädslar ser mer personligt än kommersiella sådana, och tillåter dig att experimentera med mönster och färger. Överväg att använda ett slitstarkt material som vinyl om era platser lider av en hel del slitage. Saker du behöver
Sax
skumplaststoppning
Fabric
symaskin
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Mät dimensionerna av platserna. Om trucken har en bänk, mäta dimensionerna på hela bänken. Hitta ett mått på längd, bredd och djup av sätena.
2

Design ett mönster baserat på mätningarna. Gör en separat mönster för den övre och nedre delen av sätena. Tillsätt 2 till 3 inches av tyg på varje sida av klädseln.
3

Rita mönstret på en bit tyg med tyg krita, och klipp ut mönstret. Se till att klippa ut två kopior av varje del av mönstret.
4

Sy klädsel tillsammans. Placera de två identiska tygstyckena som bildar den övre delen av sätesöverdraget tillsammans, inside-out. Kör tyget genom symaskinen. Se till att lämna botten av klädseln öppnas så att du kan lägga stoppning. Använd samma sömnadstekniker för den nedre delen av klädseln.
5

Cut stoppning enligt dimensionerna i steg 1.
6

Turn klädslar höger- side-out och plats stoppning inuti klädsel.
7

Sy övre och nedre delen av klädseln tillsammans. Sy längs linjen där toppen och botten av klädslar möter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123489.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.