Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Ren kylmedel från Auto Carpet

Antifräsar spill på auto mattan förekommer ganska ofta. Om kylvätskan inte är ordentligt försluten, chanserna för en spill ökar. Ibland kylmediet kan läcka inne i bilen på grund av en bil fel som behöver repareras. Rengöring frostskyddsmedel från auto mattan kommer att kräva hårt arbete, och måste åtgärdas omedelbart för att hindra att fläcken från permanent inställning i mattan. Om fläcken kvarstår obehandlade, kommer mattan mer än sannolikt behöver bytas. Saker du behöver
Gummihandskar
Gamla tvättlappar eller pappershanddukar
Kallvatten
Våt /torrdammsugare
Avfettning rengöringsmedel
Handduk
Visa fler instruktioner

1

Använd gummihandskar för att skydda händerna. Använda en gammal disktrasa eller pappershanddukar för att suga upp överskottet frostskyddsmedel. Tryck inte eller gnugga på området. Lägg den absorberande trasa på toppen av kylmedel, och låt den suga upp frostskyddsmedel i en till två minuter. Kasta bort duken när du är klar genom att placera den i en försluten behållare borta från barn och husdjur.
2

Spola frostskyddsmedel med vattnet. Häll en kopp kallt vatten över spilld kylvätska. Mätta området med vatten för att späda ut glykol i kylvätskan.
3

Använd en våt /torr vakuum för att avlägsna kylmedel. Använd slangen för att suga upp kylvätskan.
4

Lägg ett avfettande rengöringsmedel på mattan. Använd en kommersiell renare som har en doft för att hjälpa maskera kylvätska lukten. Följ anvisningarna på rengöringsmedel, och sedan använda butiken vakuum för att avlägsna rengöringsmedel från mattan.
5

fortsätta tillämpa rengöringsmedel på mattan och dammsuga ut den tills mattan visas inte fet.
6

Torka området med en handduk. Blot det blötlagda området med en ren och torr handduk för att avlägsna ytterligare fukt. Lämna bilen dörren öppen för att hjälpa luft ut doften, och att luften kan cirkulera för att påskynda torktiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123391.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.