Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tvättar Omslag neopren Seat

Neopren är ett syntetiskt gummi kemiskt sammansatt av polykloropren. Det är resistent mot vatten, olja och nedbrytning från solen, ozon och väder. På grund av detta, är neopren som används för att göra flera poster inklusive våtdräkter, skyddshandskar, täcker laptop och bil täcker sits. Neopren är ett lätt material att rengöra. Dock bör kemikalier och blekmedel inte användas på detta material, som det skulle kunna missfärga materialet och minskat effekten av materialet till resistenta element. Neopren säte täcker bör rengöras efter behov för att ta bort smuts, sot och fläckar. Saker du behöver
Shop vakuum eller vakuum
Mjuk trasa
Tvättmedel
Bucket
svamp eller mjuk borste
Handduk
Hårtork
Visa fler instruktioner
1

Dammsug neopren klädsel med hjälp av vakuum eller butik vakuum för att avlägsna smuts och damm.
2

Torka sätena med en fuktig trasa för att avlägsna eventuell kvarvarande smuts och damm.
3

Kombinera 1 msk. tvättmedel per 1 liter varmt vatten i en hink.
4

Doppa en svamp eller mjuk borste i blandningen. Gnid in i neopren sätet att rengöra. Fortsätt tills hela stolen har rengjorts.
5

Skölj tvålvatten ur hinken och från svamp eller mjuk borste. Fyll hinken med en liten mängd rent vatten. Doppa en ren svamp eller mjuk trasa i vattnet. Gnid den torra vattnet i sätet för att ta bort alla tvålrester. Fortsätt att doppa svampen som behövs för att ta bort all tvål från sätet.
6

Lägg en handduk över sätet och tryck ner för att absorbera fukt.
7

Torka säten med en hårtork inställd på en icke-värme, luft endast inställning eller genom att reversera en ren butik vakuum så det blåser luft i stället för att suga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122761.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.