Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Water Marks Från en bil

Regn och overspray från sprinklersystem kommer att lämna droppar av vatten som kan lämna vatten fläckar på din bil. Detta gäller särskilt om vattnet i ditt område är svårt --- det är, innehåller den en hel del mineraler. När vattnet avdunstar, alla mineraler och föroreningar som det finns kvar. På din bil, dessa lämnar spår att lämnas ensamma, kan skada din lack, och därför ta bort dessa märken är bäst (och enklaste) görs så snart du upptäcker dem. Mycket av tiden, om dessa märken är märkt tidigt, behöver du inte speciella produkter för att ta bort dem. Saker du behöver
Vattenslang
bilschampo
Bucket
Bil tvättborste
Svampar
Luddfri bomull handduk
Microfiber handdukar
Visa mer Instruktioner
1

Spola av bilen med en vattenslang. Detta kommer att få lös smuts och skräp ur bilen så att den inte repar yta när du tvättar din bil.
2

Häll varmt vatten och lite bilschampo i en ren hink.

3

Sponge schampo och vatten över en vatten fläck. Skrubba denna första plats försiktigt med svampen och sedan med en bil tvättborste.
4

Skölj av det första området och gå vidare till nästa tills du har tvättat och skurat alla vatten fläckar. Nästa, tvätta resten av bilen som vanligt.
5

Skölj bilen väl med en vattenslang. Torka hela bilen med luddfria bomull handdukar. Följ upp med en mikrofiberduk för att polera bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122307.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.