Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Vinyl Stickers från bilar

Vänta inte tills det är dags att sälja din bil för att ta bort de gamla vinyl klistermärken. Oavsett om de är bilhandlare klistermärken eller klistermärken reklam ditt barns prestationer i skolan, förr eller senare kommer du vill ta bort dem. De längre klistermärken kvar på din bil, desto mer utmanande är det att ta bort. Hemligheten till att ta bort klistermärken vinyl bil är en patient, stadig hand. Saker du behöver
Hårtork Tvättsprit
Citrus-baserade rengöringsmedel skrapa
plast eller kreditkort
Allrengöringsmedel
ren, mjuk duk
Show Mer Instruktioner
1

Ställ in temperaturen på hårtork för att värma och hetta upp vinyl dekal i två till tre minuter. Uppvärmning vinylen mjuknar det, vilket gör det mer följsamma. Låt inte bilens yta att bli för varmt eller du kan skada lacken.
2

Skjut plastskrapan eller kreditkort under kanten på etiketten, och sakta lyfta sticker upp med din fingrar. Dra sticker upp mycket långsamt i en liten vinkel. Håll händerna nära till bilen när du arbetar så att vinyl lossnar i ett stycke.
3

Applicera en liten mängd gnugga alkohol med en trasa för att någon limrester kvar på bilen . Vänta 30 sekunder och torka av alkoholen bort.
4

Spray citrus-baserade rengöringsmedel på eventuella kvarvarande rester. Vänta 30 sekunder och torka av den.
5

Skrapa bort eventuell kvarvarande rester med en plast skrapa eller kreditkort. Arbeta långsamt och försiktigt för att undvika repor på bilens lack.
6

Spraya området med ett universellt rengöringsmedel, skölj med vatten och torka torrt med en ren trasa.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122731.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.