Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur du skyddar din Toyota Corolla Interior

Toyota Corolla gråa stoppade interiören lätt blir jolleseglare och färgade med regelbunden användning. Och vinyl på instrumentbrädan kan bli solskadad med tiden. Du kan hålla din Corolla interiör ser nyare längre genom att skydda den mellan rengöringar. Genom att belägga insidan med en specialiserad Protectant, kan du hålla den säker från vardagens slitage. Saker du behöver
Plast och Vinyl Protectant
Klädsel Protectant
Vacuum
Skumkuddar applikator
bomull handduk
Bakre fönster nyanser
Vindruta nyanser
Show Fler Instruktioner
1

parkera din bil i ett område som omfattas för att skydda interiören från solen. Om du inte kan, placera bakrutan och nyanser vindrutan i bilen.
2

Vakuum din Corolla s stoppade säten, golv och golvmattor. Addera 3

Spray en klädsel skyddsmedel som Scotchguard till alla klädseln i bilen enligt tillverkarens anvisningar. Låt det torka enligt tillverkaren-rekommenderade mängden tid. Åter tillämpa skyddande gång per halvår eller vid intervall som rekommenderas av tillverkaren.
4

Damm den grå vinyl och plast (inklusive faux trä trim) på Corolla inredning. Spraya en dyna skumapplikator med en bil vinyl och plast rengöringsmedel och torka av den med hänsyn till det skyddande instruktioner.
5

Applicera en vinyl och plast skyddsmedel med UV solskydd (experterna på Autopia Bilvård rekommenderar 303 Aerospace Protectant eller Sonus Total Eclipse) till instrumentbrädan, konsol, sidopaneler, ratt, trä-grain stil paneler och andra plast eller vinyl delar med en fräsch skumapplikator pad. Låt protectant att arbeta i fem minuter (eller tillverkaren rekommenderade mängden tid). Sedan polera områden med en ren, luddfri bomullsduk eller gammal t-shirt.
6

placera handdukar under några barnbilstolar. Skyddsmedel ska stöta bort de flesta fläckar, men du måste vara extra noga med att skydda Toyota Corolla s grå inredning i områden som är mycket mottagliga för fläckar eller sällskapsdjur märken klo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122877.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.