Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Bilglas Rengöring Tips

Rent auto glas ser inte bara vackert, det förbättrar sikten för förare och passagerare. Smutsiga fönster kan hindra förarens uppfattning av trafiksignaler, andra fordon och även fotgängare på vägen. Med några extra minuter efter att tvätta bilen för att rengöra både insidan och utsidan av bilens fönster kommer att löna sig i både utseende och säkerhet. Rengöring ingredienser
Använd en lösning av ättika och vatten för att rengöra auto glas.

Många glas städare använder ammoniak som huvudingrediens. Ammoniak fungerar som torkmedel för plast och gummi, så du bör inte använda det för bilglas rengöring. Välj ett rengöringsmedel som inte innehåller ammoniak för att rengöra fönstren i ett fordon. Blanda en lösning av 1 dl vinäger till 3 koppar vatten och häll blandningen i en ren sprayflaska för en säker och effektiv fönster rengöringsvätska. Addera Exteriör Windows
Tvätta och torka utsidan av bilen innan du rengör fönstren.

Tvätta hela utsidan av fordonet med tvålvatten. Skölj och torka utsidan. Vänta minst 20 minuter för fordonet fönstren torka helt. Sedan, med hjälp av fönsterputsning lösning av 1 dl vinäger till 3 dl vatten (eller annat fönster lösning om man föredrar), spraya utsidan bakrutan och torka den ren med en mikrofiberduk eller pappershandduk. Arbete medsols runt fordonet tills all yttre glaset har rengjorts.
Interiör Windows

Börja invändig rengöring bakrutan. Använda rengöringslösningen av en kopp ättika till 3 koppar vatten i en sprayflaska, spraya lösningen jämnt över toppen av bakrutan. Låt lösningen droppa ner till botten av fönstret. Använda en mikrofiberduk eller en pappershandduk, torka fönstret i en upp-och-ner rörelse över fönstret tills det är torrt. Rulla varje fönster halvvägs och rengör toppen och sidorna av fönstret. Flytta medurs runt fordonet, rengöring varje interiör fönster.
Väder Överväganden

Kolla väderprognosen innan rengöring fordonets fönster. Om det är regn eller snö i prognosen, lokalisera ett garage eller lada för att göra fönsterputsning. Om du arbetar inomhus, se till att ha god ventilation så att du har ren luft att andas och så att fordonet kommer att kunna torka helt. Rengör inte fordonets fönster i direkt solljus. Solljus torkar ut glaset rengöringslösning för snabbt, lämnar ränder på windows 'interiör och exteriör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122968.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.