Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska Stainless Steel på en '56 Chevy

Din '56 Chevy kan ha rostfria stötfångare, sidospeglar visa och side paneler. Hålla din Chevy i gott skick kommer att hjälpa den att hålla sitt värde, om inte öka den. Korrekt rengöring och polering din Chevy rostfria armaturer kommer inte bara att det ser ut som ny, men kommer att förhindra det rostfria stålet från att få järn uppbyggd. Iron uppbyggd rostar, vilket inte medför att den rostfria att rosta, men kommer att få det att se ut som rostfritt stål är skamfilat. Polering av rostfritt stål på regelbunden basis kommer att se till att det förblir i gott skick. Saker du behöver
5 luddfria dukar
Mild diskmedel
outspädd vit vinäger
Club soda
Visa fler instruktioner
1

Wash de rostfria armaturer på din Chevy med en luddfri trasa, milt diskmedel och vatten, för att avlägsna smuts och skräp.
2

Använd en ren, luddfri trasa för att torka fixturer.

3

Häll outspädd vit vinäger på en luddfri trasa.
4

Torka av fixturer med trasan. Den vit vinäger kommer polera rostfritt stål och ta bort eventuella fläckar eller skräp tvål och vatten kunde inte ta bort.
5

Använd en luddfri trasa för att torka fixturer.
6

Häll club soda på en luddfri trasa.
7

Torka av fixturer med trasan. Den club soda kommer att avlägsna strimmor från rostfritt stål och behöver inte tvättas bort. Låt den lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123148.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.