Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Aluminiumfälg polermaskiner

Oavsett om du är en bil entusiast som bara vill hålla din egen bil eller lastbil ser bra eller en professionell som kräver användning av branschstandard aluminium-rengöring av verktyg, gör ett riktigt val på en aluminium hjul- städmaskin är viktigt. Lyckligtvis finns det många prisvärda, hållbara och effektiva aluminiumfälg polermaskiner finns på marknaden som du kan välja bland. Titan aluminiumfälg Polermaskiner

Tillverkad i Texas, Titans Mark 1 och Mart T raden av polermaskiner aluminiumfälg är perfekt för butiker och andra professionella miljöer. Mark T är den turboladdade versionen av Mark 1, så om du planerar att få massor av användning av din aluminium hjul polermaskin, kan Mark T vara ett bättre alternativ för dig. Titan stoltserar tillverka maskiner med kraftfulla komponenter för att minimera behovet av framtida underhåll, eller som sin hemsida uttrycker det, "Starkare komponenter = Mindre stress = längre livslängd."
Halvautomatisk Wheel Polermaskin

För en professionell nivå men mindre arbetsintensiva aluminium hjul polermaskin, inte leta längre än den halvautomatiska hjul polermaskin. En kort fyra timmars utbildning erbjuds till alla som planerar att använda maskinen. Den halvautomatiska hjul polermaskin passar alla storlekar av hjul för någon bil, lastbil eller motorcykel, och dess utvecklare, Bob och Angie Crader, betona sin halvautomatiska funktioner utan användning av robot eller datorstyrd polering. Inte heller kräver denna maskin att använda någon syra, vatten eller andra slipmedel för att polera hjulen.
VIS Automated aluminiumfälg Polermaskin

ta bort den mänskliga faktorn ur ekvationen helt, erbjuder VIS fullt robotic polermaskin aluminiumfälg. VIS Automatiserad aluminiumfälg Polermaskin omsluter hjulet och däcket helt i en sluten låda, vilket minimerar risken för skador på grund av lösgjorda skräp eller inandning av skadliga ångor från kemikalier som används för att rengöra hjulen. VIS belyser också högre effektivitet och snabbhet med vilken dess automatiserad maskin kan polera hjulen, som dess helt robotsystem kan polera ett hjul kontinuerligt utan tröttande det sätt en person skulle
Handhållna Buffertar

hjälp av en handhållen polermaskin eller buffert ger en mycket mer prisvärd och bekväm metod för att polera dina aluminiumfälgar, en metod som är mer lämpade för någon som bara vill att polera hjulen på sina egna bilar och kräver inte användning av en fullstor polermaskin som tål upprepade polishings. Bilvårdsprodukter företag som mödrar och top of the line erbjuder Speciallack formler anpassade för varje typ av metall, inklusive aluminium. Buffertbelastningar bilagor gjorda speciellt för aluminium kan också köpas på bildelar butiker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123160.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.