Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Städning Produkter för tvättar bilen

När du tvättar din bil regelbundet, visar det hur mycket stolthet du har i din bil. Du behöver inte alltid ta en tur till Biltema när du vill tvätta din bil. Du kanske kan använda några enkla hushållsprodukter för att få utsidan och insidan av din bil spic-and-span ren. Vinäger

vit destillerat ättika kan användas på flera olika sätt när du tvättar en bil. Sätt tre uns av ättika i en liter sprayflaska och sedan fylla resten med vatten. Spraya dina fönster och vindruta med denna lösning och sedan torka det för ren, ränder glas. Du kan släcka en trasa med outspädd ättika och torka av kromade ytor på din bil. Vinäger kan också användas för att ta bort oönskade klistermärken från bilen. Bara spraya dem med ren vinäger och låt det sitta i några timmar. De bör komma rätt off. Slutligen, kan du torka säten vinyl bil med en lösning av hälften vatten, hälften vinäger.
Bakpulver

Bakpulver är en deodorizer. Innan du dammsuger insidan av bilen, strö trasa platser och mattan generöst med bakpulver. Låt det sitta i 15 till 20 minuter och sedan dammsuga bakpulver upp med en handdammsugare. Bakpulver på en våt svamp också tar bort döda buggar och pigeon spillning från vindrutan.
Soap Mattor

När specificera din bil, behöver du ett sätt att ta bort caked upp smuts och skräp från hörnen på insidan av bilen. Använd tvål pad (som vanligtvis används för att diska). Dessa är slipande nog att bli av tuff smuts samtidigt som den är skonsam nog att inte repa flesta av de inre ytorna av din bil. Blöt tvål pad och försiktigt arbeta smutsen ut. Håll en rulle hushållspapper hands så att du kan torka av fukten innan den faller in i sprickor.
Hår eller Baby Shampoo

medan skålen och kläder tvättmedel är oftast för hårda för billack, mild hår eller baby schampo är oftast säkert att använda för att tvätta bilen. Bara pressa tre eller fyra matskedar schampo i din tvätt hink och sedan fylla det resten av vägen med varmt vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122361.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.