Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Kan man använda en Clay Bar på Custom Car fälgar?

En lera bar är ett enkelt knep som kan användas för att hålla din bil smidigt. Ibland tvättning och vaxning är bara inte tillräckligt för att ta bort all smuts och sot som har byggts upp på bilens exteriör. Leran baren gör det möjligt att rengöra allt från färg till bilens fälgar utan att skada bilen, eller ta bort vaxet beläggning. Beskrivning

lera bar används i bil rengöring för att ta bort eventuellt skräp som kan fastna i den klara beläggningen över en bils färg. Även tvätt och vaxning bilen avlägsnar smuts på ytan, kan små föremål fastna i bilens färg och låt den känslan grov även efter att du har rengjort den. Leran bar används för att jämna ut och ta bort skräpet så du bil kommer att kännas ren igen. Om du vill använda en lera bar
Funktion

, måste det först knådas så att färsk lera är utsatt för. Bilen är sedan sprutas ner med smörjmedel, såsom lera bar smörjmedel, som ofta säljs någonstans att lera barer kan köpas. Leran bar gnids över smorda ytan tills den glider längs utan någon ansträngning. Ägaren fortsätter sedan till nästa avsnitt i hans bil efter torkning av smörjmedel med en handduk. Det tar mycket tid och hårt arbete för att rengöra en bil med hjälp av en lera bar, särskilt om ett stort område behöver rengöras.
Potential

Clay barer kan användas på någon del av bilen som behöver en djup rengöring för att ta bort skräp som inte kommer att komma ut med en vanlig tvätt. Färgen är det vanligaste området i en bil som är rengjorda, men fälgarna på bilen kan rengöras med en lera bar samt. Med anpassade fälgar speciellt, kommer ägaren vill behålla dem ser fint och glänsande. Medan smuts och skräp är mindre benägna att ha fastnat i fälgarna på bilen, om tvätt inte bort problemet en lera bar kan användas.
Varningar

Använd alltid massor av glidmedel när du använder en lera bar. Inte tillräckligt med smörjmedel kan orsaka att sticka och bränna hål i din lack samt skapa repor. Innan du börjar arbeta, kontrollera området du planerar att rengöra för att se om några stora bitar av skräp kan avlägsnas genom tvättning för att hindra dem från att repa lacken. Om du släpper leran bar på marken, kasta bort det. Det kommer att plocka upp små bitar av smuts som kan repa din bil, och bör aldrig användas när den har tappats.
Överväganden

Tänk på att kanterna av en bil kan normalt rengöras med en enkel tvättning. Använd leran bar med måtta med massor av glidmedel tills du är mer bekväm med hur det fungerar. Det tar en hel del hårt arbete för att avlägsna smuts som är djupt inbäddad i bilen så planerar att spendera mycket tid rengöring. Om du är osäker på om du behöver använda en lera bar eller inte, har din lokala mekaniker titta och komma med förslag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122221.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.