Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en Jeep Soft Top

Att äga en jeep med en mjuk topp kräver underhåll till skillnad från andra fordon. Du måste hålla suffletten ren för att skydda den och förhindra försämring av tyget. Till skillnad från resten av fordonet kropp, är suffletten mer sårbara för dagligt slitage. Genom att genomföra regelbundna inspektioner och hålla den ren, kan du förlänga livslängden på suffletten och förhindra mindre skador från att bli en viktig fråga, vilket sparar tid och pengar i det långa loppet. Saker du behöver
trädgårdsslang Oljefria schampo
2 mjuka frotté trasor
mjuk borste
hink med varmt vatten
vaxsmörjmedel
Vinyl fönsterputs
Soft top protectant
Visa fler instruktioner
1

Tvätta suffletten och fönster med en trädgårdsslang för att avlägsna smuts. Rengör dragkedja och fönster ordentligt genom skrubbning med en mjuk borste för att bli av envis smuts och smuts. Skölj igen för att ta bort kvarvarande smuts.
2

Flytta jeep in i skuggan. Applicera schampo renare att suffletten och fönster genom att gnugga i en cirkulär rörelse med frotté trasor. Låt schampot verka i 20 minuter. Skrubba suffletten och dragkedja igen med mjuk borste. Skölj noga med varmt vatten.
3

Ansök renare vinyl fönster på insidan och utsidan av fönstren med en frotté trasa och torka bort med torr trasa. Applicera skyddande till suffletten och fönster vinyl. Applicera vaxsmörjmedel till dragkedjan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122833.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.