Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort rök lukt från en bil

Om du någonsin har köpt en begagnad bil från en rökare då är chansen bilen stinker av rök! Du har kommit att bli av med det röklukt snabbt! För att ta bort rök lukt från en bil som du bara följa dessa enkla steg. Rök lukt avlägsnande är inte svårt det tar bara lite tid och rätt produkter. Saker du behöver
Destillerat vit vinäger
bakpulver
Ziploc baggie
Pappershanddukar
1 stor skål
2 små skålar
Visa fler instruktioner

1

röklukt borttagning kan göras med naturliga produkter som du förmodligen redan har i ditt hem. Så först samla de angivna leveranser.
2

Häll två koppar destillerat vit vinäger i en stor skål.
3

Blötlägg pappershanddukar i destillerat vitt vinäger en i taget och sedan placera dem inuti Ziploc baggie. Täta inte den baggie. Du bör placera minst fem pappershanddukar indränkt i ättika i varje baggie. Gör minst två baggies av blötte pappershanddukar. Återigen gör inte försegla baggies.
4

Häll 1/2 kopp bakpulver i var och en av de små skålar.
5

Ta baggies vinäger dränkta pappershanddukar och skålar av bakpulver till din bil. Placera baggies vinäger dränkta handdukar i de två framsätena. Placera skålar av bakpulver i baksätet på bilen.
6

Lämna bakpulver och ättika i bilen över natten. Upprepa varje natt tills röken lukten tas bort. Det bör vara borta i 2-3 dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122326.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.