Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Auto Säten

Smutsiga bilsäten är obehagliga för både förare och passagerare. De flesta människor tycker inte sitter smuts, skräp och mat smulor. Medan smutsiga säten uppenbarligen ser och luktar kostnadskalkylen, blir de så småningom strukturellt skadade. Grime partiklar orsakar fibrer i stoppade säten att försämras med tiden. Lädersäten bli matt och skör från hudfett och fet matrester. Rena bilsäten ofta att bevara dem och hålla en bils interiör utseende. Använd olika städmetoder för stoppade och lädersäten. Saker du behöver
Shop utsug
renare bil klädsel Sida 2 frottéhandduk
Leather Cleaner Review 2 mikrofiberdukar
Automotive läder balsam
Visa fler instruktioner
Klädd sits Rengöring
1

Vacuum sätena ordentligt med en butik utsug. Ta bort alla lösa partiklar för att förhindra dem från att störa reningsprocessen. Under en liten del av ett säte
2

Spray bil klädsel renare. Bara spreja områden du kan omedelbart rengöra. Gnugga inte dränka klädseln med renare.
3

den nyligen besprutade området av klädseln med en frotté. Ständigt rotera trasa för att en ren sida för att förhindra att ansöka om ett nytt smuts på klädseln.
4

Rengör de återstående smutsiga delarna av sätet, med samma process. Låt sätet att helt torr.
5

Dammsug hela sätet ordentligt för att ta bort kvarvarande smuts och partiklar sot. Upprepa rengöringen om de återstående platserna.
Leather Seat Rengöring
6

Applicera ett par droppar vatten på en osynlig del av sätet i testsyfte. Om sätet absorberar vatten, är det äkta läder. Annars kan stolen vara mocka eller smidig vinyl.
7

Spraya lämplig läderrengöring på ett litet område av ett säte. Använd endast ett rengöringsmedel som rekommenderas av fordonets tillverkare för att förhindra skada eller missfärgning. Applicera rengöringsmedlet enligt etikettens anvisningar.
8

Gnid en mikrofiberduk över den fuktiga delen av sätet att arbeta dammsugaren upp ett lödder. Rotera duken ofta för att förhindra att ansöka om ett nytt smuts på sätet.
9

Rengör resten av sätet, med samma process. Buff hela sätet med trasa för att avlägsna fukt.
10

Gnid billäder balsam över sätet, med hjälp av en ren mikrofiberduk. Använd en läder balsam rekommenderas av fordonets tillverkare. Följ instruktionerna på produktens etikett.
11

Låt lädret absorbera balsam för den rekommenderade mängden tid. Torka bort överflödigt balsam med en ren frotté. Upprepa rengöring och konditionering processen på de återstående platserna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122856.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.