Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Emblem auto återförsäljare Av en bil

Nya bilar och begagnade bilar från en återförsäljare lott har alla en sak gemensamt: Återförsäljare emblem. Varje återförsäljare, stora och små, placerar ett emblem på varje bil på sin lott. Inte bara är de flesta av dem stora och klibbig, men de tjänar inget annat syfte än en annons för generalagenten. Du kan ta bort dessa emblem snabbt och säkert, utan att skada bilens lack, på bara några minuter av tid. Saker du behöver
slagtork
Fiske sträng
Handskar
Adhesive Remover Review Handduk
Visa fler instruktioner
1

Point ett slag torktumlare direkt på emblemet för att värma limmet mellan emblem och bilens yta. Flytta torken runt, så att värmen inte blir alltför intensiv på ett ställe. Applicera värme i flera minuter och testa emblemet för att se om det blir löst - gör detta genom att lyfta upp en av sina hörn med ett finger
2

Sätt handskar på båda händerna och få. en bit av fiske sträng som är två meter lång. Wrap varje ände av fiske snöre runt fingrarna och placera en hand på varje sida av uppstoppad på emblemet.
3

Placera strängen mellan emblem och bilens yta och använda den att skära mellan de två. Dra i snöret mot kroppen för att skära igenom limmet. Vid denna punkt, kommer emblemet faller av fordonet.
4

Dra återstående limmet ur fordonet, med hjälp av fingrarna. Om några rester kvar, använd ett lim remover och en handduk för att försiktigt tvätta bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123198.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.