Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Homemade luftrenare för bilar

Bil luftrenare är effektiva vid rengöring av luften i bilen och lämnar en härlig doft, men de är dyra och bara varar en månad eller så. Du kan enkelt göra hemlagad luftrenare till din bil som du kan uppdatera när doften är inte längre märkbar. Använd din fantasi och några leveranser hantverk, kan du skapa ett brett utbud av luftfräschare för bilar och städare som kommer att pågå en lång tid. Du kan skapa en design som är säsongsbetonad eller bara använda en symbol som är meningsfullt för dig. Saker du behöver
Papp
Craft
skumplatta Filt eller andra tyger
Saxar
Hålslag
Lim
eterisk olja eller luftfräschare spraya
Cording eller tunga snöre
Visa fler instruktioner
1

Rita designen du vill ha för din luftfräschare på en robust bit kartong. Du kan rita designen frihand eller använd en stencil. Du kanske vill använda en enkel julgran design för semesterperioden, en pumpa för höstmånaderna eller en vacker solros för våren eller sommaren.
2

Rita designen på båten skum genom placera kartong mall på den och spåra runt med en vass penna. Gör samma sak med dina bitar av filt.
3

Klipp ut båten skum och kände design.
4

Peta ett hål i toppen av utskärningar genom att använda ett hålslag genom alla tre stycken på samma gång.
5

Limma filten på framsidan och baksidan av båten skum utklipp. Du behöver bara att limma runt kanterna för att säkra konstruktionen. Låt det torka helt. Om du gör ett solros design, kan du välja att använda gul filt för kronbladen av blomman och limma en svart filt prick i mitten. Du kanske också vill prova att göra små människor siffror och limma olika tyger på dem för kläder och garn till hår, enligt Danielles Place hemsida. Båten skum är inte särskilt absorberande, men filten och tyger kommer att hålla doften under en lång tid.
6

Spray vissa air freshener olja på de filttyg. Du kan också använda en eller två droppar av någon eterisk olja som du gillar --- det tar bara lite, så använd sparsamt. Du hittar eterisk olja på hantverk och hobby butiker eller hälsokostaffärer. Den luftfräschare spruta ligger på rabatt och automatisk leverans butiker nära kommersiellt framställda luftrenare. In i hålet på toppen av din bil
7

tråd om 12 inches av ditt val av ligt eller tung garn luftrenaren. Du kan nu hänga den över backspegeln eller någon annanstans du önskar i din bil. När doften försvinner efter en månad eller två, bara helt enkelt tillämpa en droppe eller två av eterisk olja eller luftfräschare spray.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122637.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.