Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Dekaler Bilglas

När det är dags att ta de klistermärken off av vindrutan, kan det visa sig vara ett mer problematiskt än man kanske tror. Griper klistermärket och drar bara kommer inte att klippa det. Under denna klistermärke är en röra av limrester som regelbunden tvätt inte kommer bort. Lyckligtvis, med rätt material, ta bort dekaler från auto glas är en mycket enkel uppgift. Saker du behöver
Razor bladeSoft, ren clothDenatured alcoholWD-40Hair dryerDish soapPeanut butterPaper handduk
Visa fler instruktioner
Flera enkla förslag
1

Skrapa bort så mycket av dekalen som möjligt med ett rakblad. Ansök denaturerad alkohol till överblivna limmet med en ren trasa eller svamp, och använda rakbladet igen. Skölj området med en ren trasa fuktad med vatten.
2

Skrapa dekalen bort med ett rakblad. Spraya några limrester med WD-40, och skrapa bort resten. Torka rent med en ren trasa.
3

Lossa dekalen med ett rakblad, och håll en hårtork över kvarvarande lim för att göra det mjukare och lättare att ta bort. Skrapa bort kvarvarande klister, och torka rent med en ren trasa fuktad med vatten.
4

Blötlägg området med tvål och vatten. Låt det sitta i fem minuter innan du tar ett rakblad och skrapa bort dekalen. Applicera mer såpvatten efter behov för att hålla området fuktigt. Skölj med rent vatten.
5

Peel så mycket av dekalen bort som möjligt. Applicera tillräckligt med jordnötssmör till området för att täcka dekalen. Använd en hårtork och smälta jordnötssmör till vindrutan. Låt minst 10 minuter för den att torka, och torka av jordnötssmör och limmet bort med en pappershandduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122242.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.