Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort en dekal Från min vindruta

Skyltar på en vindruta är oftast svåra att lossna , särskilt om de har varit på vindrutan på ett tag och har bakat den av solen. Detta gäller oavsett om dekalen har fastnat på utsidan eller insidan av vindrutan . Även om du drar av en dekal med fingrarna , kan ett synligt lager kvar , tillsammans med limmet . Det finns ett enklare sätt att ta bort dessa . Saker du behöver
WD - 40
Pappershanddukar
Vegetabilisk olja
gummi spatel
Visa fler instruktioner
1

Spray dekalen med WD -40 , om du har några tillgängliga i ditt hem . Om inte, kan du mätta en pappershandduk med vegetabilisk olja och gnida detta över dekal. WD- 40 eller oljan kommer att fungera som ett smörjmedel som kommer att lossa på dekalen grepp på vindrutan .
2

Låt WD - 40 eller olja för att sitta på dekalen i tre minuter . Tryck spetsen på en gummi spatel mot en kant på dekalen att lyfta den .
3

Dra av dekalen med fingrarna . Använd spateln för att skrapa bort eventuellt material som kvarstår på vindrutan. Om det återstående materialet är beständigt , tillsätt mer WD - 40 eller olja för att lossa den .
4

Blöt en pappershandduk i varmt vatten . Gnid detta över området för att skölja av kvarvarande WD - 40 eller vegetabilisk olja .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123019.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.