Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort fläckar från Car Seat Covers

Från kaffe och läsk till fett och lera, kan insidan av en bil ta stryk från fläckar. Bil klädslar ackumuleras år av skräp, och några av dessa föroreningar bildas fula fläckar på omslaget yta. Vissa fläckar som har lämnats obehandlad kan vara omöjligt att ta bort. Men om du vidta omedelbara åtgärder på en färsk fläck, är chansen att avlägsnandet större. När man försöker att ta bort fläckar från täcker bilbarnstol, börja med enkla åtgärder innan de flyttar till mer extrema metoder. Saker du behöver
Rena handdukar
Brush
Mild tvål
Sprayflaska
vit vinäger
Klädsel schampo
Bakpulver
Bil vakuum
Visa fler instruktioner
1

bort alla synliga rester av färgningen materialet. Använd handdukar att utplåna någon vätska rester från läsk eller kaffe. Skrapa bort eventuell tuggummi eller lera som har fäst sig till klädseln.
2

Applicera en mild eller neutral tvål på fläcken och använd en fuktig, ren handduk att torka av området. Mild tvål har ett pH på ca 7 och skadar inte bilen stolens tyg. En pensel kan också användas för att skrubba fläcken. Blanda lika delar vinäger och vatten i en sprayflaska
3

. Spraya lösningen på det färgade området, om den enkla tvål metod misslyckades. Låt blandningen inställd på fläcken innan blotting torrt med en ren handduk.
4

Använd ett schampo specifikt till bilstol. Dessa produkter kan köpas i alla bildelar butiker och har en mer tunga rengöringsmedel. Följ instruktionerna på produkten för ansökan.
5

Strö bakpulver på fläcken och låt det härda i minst 15 minuter. Bakpulver är ett naturligt rengöringsmedel som tar bort stanken förknippas med vissa fläckar. Efter den bakpulver har satt, dammsuga bilbarnstol täcka ren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123287.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.