Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Om polering en bil

Med undantag av ett hem, är en bil det enda dyraste objektet mest någonsin köpa. Underhåll av fordon är viktigt att hålla bilen går bra och ser trevligt, och tvätta ditt fordon är avgörande för korrekt färg underhåll. Polering din bil kan bidra till att bibehålla den vackra showroom glöd, och kommer att hålla din bil ser ut som nya i många år framöver. Betydelse

polera en bil är ett viktigt steg för att maximera livslängden på din lack. En riktig polish kommer att ta bort all smuts och skräp från ytan och hjälper till att hålla din bil ser ut som nya. En snygg bil är en källa till stolthet för många människor, och en bra polish kan öka en bil från bra till enastående. Polering bilen också bidrar till att förbättra dess andrahandsvärde, som på utsidan av ett fordon gör ett starkt första intryck.
Funktion

Rengöra utsidan av din bil är bara lika viktig som dess mekaniska underhållet. Polering kan göras antingen för hand eller med en polermaskin, men det krävs övning för att korrekt använda en polermaskin. Din bil kan poleras som helst, även om en grundlig rengöring bör göras minst en gång per månad. Polering kan göras inne eller ute så länge vädret är klart och varmt. En bra polish kan återställa finish på en äldre bil från tråkig och platt till ljusa och glänsande på bara några minuter.
Typer

bil polering kan göras för hand eller med en motoriserad polermaskin. Båda kräver ett bra polermedel speciellt framtagen för att vara säkra för bil finish. Hand polering är svårare och tidskrävande, även om det är mycket säkrare för dem som inte vet hur man korrekt att använda en buffert. Hand polering kan åstadkommas med lite polish, lite armbåge fett och ett par timmars oavbruten tid. En motordriven buffert kan minska din arbetstid, men uppmärksamhet måste ägnas åt att undvika putsning i lack. Applicera lite polska till din buffert och kör den lätt över en liten bit av skrot för att se till att du är bekväm innan du prova det på din bil.
Fördelar
< p> Polering din bil håller den ser ny och fräsch länge efter att du köper den. En välskött lack hjälper din bil att behålla sitt värde och gör det värt mer om du någonsin bestämmer dig för att sälja den. En snygg bil bidrar också till att öka stoltheten för ägarna, så att hålla din bil ser sitt bästa kan hjälpa dig att må bättre också.
Varning

försiktig så att inte över polera din bil. Polering alltför ofta kommer att bära genom det klara täckskiktet av färg och i den tonade färg, öppna den för skadlig luft och fukt. Regn, vind och snö kan sedan sedimentera under täckskiktet, vilket banar väg för rost och korrosion. Du ska aldrig använda bil polish på gummi eller krom på bilen, eftersom den inte är tillverkad för att ordentligt lysa dessa delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122219.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.