Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Vad man ska använda för att tvätta fönster på en bil

Fönstren i din bil är inte samma som de i ditt hus. Du måste använda vissa typer av rengöringsmedel och verktyg för att ta bilen fönster till en strålande glans. Förutom att få dem rena, vill du också skydda dina fönster från att bli smutsiga och ströks igen så länge som möjligt. Icke-Ammoniak Cleaner

Ammoniak fönsterputs som du använder i ditt hus kan orsaka ditt bilfönster till streak och skada de nyanser över tiden på grund av de starka kemikalier i rengöringsmedel. Så använd en ammoniak-fri renare glas vindrutan som är gjord av en auto leveranser företag, som Aquapel, Stoner, mödrar eller Permatex när du rengör dina bilfönster.
Vinäger
p Om du kan tolerera sin starka lukt, är vinäger ett kraftfullt och effektivt rengöringsmedel. Det är också säkert att använda på din bil vindruta och fönster. Sätt tre delar vinäger och en del varmt vatten i en hink. Du kan också välja att sätta lösningen i en sprayflaska. Så du kan antingen använda dina icke-ammoniak rengöringsmedel eller denna enkla vinäger blandningen att rengöra ditt bilfönster.
Sponge Sugskrapa

Använd en svamp gummiskrapa för att rengöra filmen, smuts och fågelspillning bort av bilens fönster. Först, tvål upp och skrubba vindrutan med svampen sidan av detta verktyg. Sedan, vrid verktyget runt och dra skrapan över vindrutan och andra fönster för att avlägsna överflödigt vatten och smuts. Addera Microfiber Vindruta Duk
p Om du vill kan du Använd en mikrofiberduk istället för skrapan för att rengöra din bil vindrutan och andra fönster. Dessa dukar är gjorda speciellt för att hjälpa dig att undvika streck och att inte lämna ludd på vindrutan. Bara spraya på rengöringsmedel och torka bort vätskan med mikrofiberduk.
Vindruta Wonder
p Det är ett speciellt verktyg för din bil kallas Windshield Wonder som rengör svåråtkomliga områden i ditt inre vindrutan. Bara spraya lite vatten på trasan i detta verktyg och kör den över insidan av vindrutan. Detta verktyg är användbart eftersom det kan vara svårt att sitta i bilen och rengöra insidan vindrutan för hand.
Rain-X Wipes

När du har avslutat rengöring fönster och vindruta, torka ytan ner med en del regn-X Wipes. Rain-X bildar ett skydd över glaset som kommer att hjälpa den att motstå effekterna av regn och andra hårda element.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122342.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.