Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av fisk luktar i bilen

Fisk dofter kan vara några av de svåraste lukter att eliminera, särskilt när de har fäst sig till stoppning i din bil. Snabba åtgärder är det bästa du kan göra för att säkerställa att din bil inte är permanent fläckas med lukten av ruttnande fisk. Följ stegen i den här artikeln för att lära dig att bli av med fisk luktar i bilen. Saker du behöver
Gamla handdukar eller trasor
bakpulver
Vinäger
vatten
Tidningar
Ammoniak
Tyg repetitionsutbildning spraya
Visa fler instruktioner

1

täcker snabbt spill eller orsakar den fisk lukt i din bil med gamla trasor eller tidning. Tidningen är att föredra om du har något eftersom det absorberar ämnen mycket snabbare än andra objekt. Ju tidigare du kan få spill omfattas och städa upp började det bättre.
2

Blanda 2 liter vatten och en kopp ättika och användning och gammal trasa att skrubba den i det område där fisken lukten kommer från. Vinäger är en naturlig renare och lukt absorbator, som kommer hjälpa till att få djupt ner i fibrerna i bilens klädsel.
3

Strö bakpulver över fiskliknande illaluktande området. Precis som bakpulver arbetar för att eliminera dålig lukt i ditt kylskåp, kommer det att fungera för att eliminera lukter i din bil.
4

Lämna bilen fönstret rullade ner så lukten kan fly, speciellt i varmt väder . Kör utan luft på, eftersom det bara kommer att återvinna fisk lukt i hela bilen, kör med rutorna nere och en ventil öppen på utsidan. Detta kommer att tillåta massor av frisk luft att komma in i bilen, och den förorenade luften har en väg ut.
5

Spray vissa tyg repetitionsutbildning spraya såsom Febreeze på verkställts om lukten som inte försvunnit efter en dag eller två. Lukten kan spädas nog på denna punkt för det tyg uppdaterare att arbeta sin magi. Ta din bil till en bilhandlare butik där klädseln kan schamponeras och dammsugas om problemet kvarstår
6

. Ibland kan du inte bli av med lukten på egen hand, och om så är fallet en professionell kommer att behöva göra jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122152.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.