Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort lukta cigarettrök från bilar

Cigarettrök är en stark doft. Om du är en icke-rökare och köpte en begagnad bil, vet du om en rökare var den tidigare ägaren. Fönstren kan ha en beläggning av tjära, vilket ger dem en gulaktig och dimmig nyans. En unken lukt också kan vara närvarande. Det är viktigt att avlägsna cigarettrök lukt från begagnade bilar direkt, genom ordentlig rengöring. Den unkna lukten kan göra dig sjuk, och det kommer att hålla dig från att till fullo njuta av din nya bil. Saker du behöver
Lukt-bort renare
Fönsterputs
Två trasor
Bakpulver
Vakuum
Visa fler instruktioner
1

Köp en lukt-avlägsna rengöringsmedel för hårda ytor. Alternativen inkluderar Naturens Miracle eller OdoBan Lukt Eliminator, som finns på de flesta varuhus.
2

Tvätta instrumentpanelen, ratten och andra hårda ytor med lukt remover. Häll en kapsyl av rengöringsmedlet på trasan eller spruta jämnt över den första hård yta. Gnid in ytan med en cirkelrörelse. Lufttorka naturligt. De flesta produkterna inte kräver en sköljning med vatten.
3

Rengör insidan av varje fönster för att ta bort tjära och gulaktig färg. Spraya en tung renare på ett fönster i taget. Du kan till exempel använda, Misty Heavy-Duty Glass Cleaner eller Frisk luft 3-N-1 renare. Spraya på fönstret jämnt. Vänta ungefär två minuter. Scrub fönstret med en ren trasa, skur i raka rader. Upprepa vid behov, du kanske behöver fler trasor
4

Lay framstolarna tillbaka om möjligt.. Strö ett lager av bakpulver på sittdynan i fram-och baksidan. Damm ytterligare ett lager av bakpulver på golvmattor och andra mattor områden. Låt bakpulver för att tränga in i tyget för att avlägsna cigarettrök. Efter två eller tre timmar, gå vidare till steg 5.
5

Dammsug auto. Använd en klädsel bilagor om möjligt. Gå över varje sittplats och golvmattan i rader, ta bort bakpulver och cigarett lukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122421.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.