Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Black B Pelare på min PT Cruiser

Debuterade 2000, Chrysler PT Cruiser exemplifieras styling utseendet av en 1930-eran skåpbil men med slankare linjer och ett val av en sugmotor eller turboladdad 4-cylindrig motor . Även betraktas som en kompakt bil kommer PT Cruiser ger upp till 76 cu. ft av lastutrymmet. Enligt I CAR Advantage Online, svarade Chrysler till rapporter av missfärgning i PT Cruiser: s B-stolparna med teknisk service bulletin rekommenderar att blekning eller missfärgning åtgärdas med en Mopar rengöringsmedel, men du kan också ha möjlighet att rätta till problemet med gemensamma huskurer. Saker du behöver
Mikrofibertrasor
Vit vinäger
Liten rengöring tub
Mopar Swirl Free Cleaner # 05017020AA eller motsvarande
Visa fler instruktioner
1

Leta upp B-stolparna för din PT Cruiser. B-stolparna i din bil är de svarta bitar av trim belägna mellan dörrarnas fönster, på utsidan.
2

Skapa en 50/50 blandning av vit destillerat ättika och vatten i en liten rengöring badkar . Doppa mikrofiberduk i lösningen och försök att torka av missfärgning och /eller återkommande vatten-avistainlåning från B-stolparna. Torka av B-stolparna torrt med en ren mikrofiberduk.
3

Använd Mopar Swirl Free Cleaner # 05017020AA eller motsvarande om missfärgningen kvarstår efter försöker ättika och vatten metoden. Applicera rengöringsmedel på en torr mikrofiberduk och gnid in kraftigt missfärgade B-pelaren. Använd en ren mikrofiberduk för att torka bort diset kvar av renare efter ett par minuter.
4

Svara på renare flera gånger om missfärgningen kvarstår. Om du upptäcker att rengöringsmedlet inte kommer att råda bot på missfärgning, kan du ta din bil till en Chrysler återförsäljare eller behörig måleriet att ha B-stolparna lackeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122769.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.