Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Bug Fläckar från en bil

När du kör, känner du ofta tillfällig bugg träffat din bil eller fönster. Några av dessa insekter innehåller en kemisk blandning av syra-typ ämnen, vilket är varför vissa gör en sliskig, klibbig röra som är svår att ta ur bilen. Rengöring buggar från bilen eller vindrutan är inte kul, men det finns vissa åtgärder för att bidra till att göra jobbet enklare. Saker du behöver
Cleaning lösning
Duk
Visa fler instruktioner
1

Använd ett smörjmedel som WD-40. Du spraya bara blandningen direkt på bugg fläcken och låt det sitta i några minuter. När detta börjar att bryta ner den alkaliska föreningen av buggen, använd en bomullstuss och torka försiktigt bort resten. Du kan behöva torka lite hårdare om fläcken bakas i.
2

Spraya en lösning som kallas Poorboy s Bug Squash på bugg fläckar. Detta är en mycket kraftfull men ändå skonsam blandning som kan spädas till en lösning som brukar skada bilens lack. Skulle fläckarna vara hårt bakat på bilen, kan du bara använda den fulla styrkan av blandningen. Låt det sitta i några minuter efter att du spraya på, och använda en bomullsduk för att torka av. Addera 3

Använd Coca-Cola för att rensa bort bugg fläckar. Detta kan komma som en överraskning för vissa människor, men de faktiska kemiska komponenterna i läsk faktiskt fungerar bra för att bryta ner surheten av insekten på bilen och fönster. Ungefär som hur Coke avlägsnar korrosion på batterier, hjälper blandningarna bryta ner bakat-om buggar och möjliggör en enkel borttagning genom att torka av med en trasa.
4

Använd en mikrofiberduk med en blandning av tvål och vatten för att avlägsna eventuella bug fläckar. Mjukheten av duken med kraften i den flytande blandningen kommer att ta bort de flesta bugg fläckar på någon del av bilen. Om felet fläcken är riktigt klibbig, tillsätt 1 tsk. bakpulver till vätskan för att hjälpa till att bryta den fläcken upp. Torka försiktigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122414.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.