Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Vomit Lukt från en bil

Skönt, det finns inget som stinker mer än lukten av kräkas i bilen. Det verkar nog som om du har försökt allt. Att bli av med lukt verkar nästan omöjligt, men det kan göras. Följ bara dessa instruktioner och du kan få bort att kräkas lukt från bilen. Saker du behöver
Gummihandskar
Pappershanddukar
soppåse
2 rena dukar
1/4 kopp ammoniak
1 kopp hett vatten
hink med varmt vatten

Visa fler instruktioner
1

hjälp av en gummi handske och pappershanddukar plocka upp alla kräkas bitar och lägg dem i en soppåse. Försök att inte kräkas igen, det motverkar syftet. Lämna alla bilens dörrar öppna till luft i bilen.
2

Kombinera varmt vatten och ammoniak i en hink. Blanda 1/4 kopp av ammoniak med 1 kopp varmt vatten. Doppa en av dukarna till ammoniak mix och vrida ur några av överskottsvattnet.
3

Skrubba kräkas området med alla armbåge fett kan du lägga in den. Skölj trasan och upprepa vid behov för att få kräkas ur bilens mattan.
4

Ta den andra trasan, doppa den i en hink med varmt vatten och gå över kräkas området tills du har sköljt ut det så gott du kan.
5

Torka området med en handduk och låt den mattan lufttorka för så länge du kan.
6

Låt lite av ammoniumlösningen tränga in i mattan för cirka 10 till 15 minuter om spyor fläckar och lukt inte kommer ut på första försöket. Skrubba den och skölj den, låt den lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122093.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.