Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Det bästa sättet att ta bort fina repor och inbyggda smuts från Auto Paint

Det är nästan omöjligt att undvika lätta repor och smuts på bilar som används regelbundet. Krossade insekter, orena svampar, fågelspillning och vägsmuts kan alla orsaka repor i din färg. Även med drive-through biltvättar eller tvätta bilen med svampar som är ens det minsta smutsiga kan orsaka fula polerrosor. Lyckligtvis finns det flera produkter tillgängliga som tar bort dessa virvlar och smuts från din färg. Preventativeomsorg

Ett av de bästa sätten att ta bort repor och smuts är att vara säker på att de aldrig tycks i första hand. Tvätta bilen en gång i veckan minst. Tillåta smuts att bygga upp kan leda till omfattande lackskador. Se till att allt du använder för att tvätta bilen är ordentligt ren och fri från smuts. Smuts på en svamp är den främsta orsaken till polerrosor. Att hålla bilen ren och vaxad också förhindrar vägsmuts och bits bugg fastnar direkt till din färg, vilket gör dem lättare att rensa bort.
Bort Grime
p Det finns flera bilvårdsprodukter ute formulerade specifikt för att ta bort smuts, SAP och krossade insekter från din bils färg utan att orsaka någon skada. Dessa produkter fungerar fantastiskt och de flesta är billiga. Använd inte starka tvålar gillar diskmedel. Efter avlägsnande av smuts, kommer din fullföljande kräva en förnyad ansökan av vax. Om du inte känner för att ta sig tid att vaxa bilen, kan du använda en spray-on vax. Dessa produkter gör utmärkta tillfälligt skydd mellan fulla vax jobb.
Bort Virvlar

Ungefär som vägsmuts, finns det produkter speciellt framtagna för att avlägsna lättare repor och virvlar runt från lackeringar. Följ anvisningarna på flaskan och ha tålamod. Ofta avlägsnande virvlar runt och repor, speciellt från stora områden, kan ta upp en hel eftermiddag. Swirl remover är väsentligen låggradig thinner, så se till att använda det på trasa eller svamp du ska använda och inte direkt till din färg. Undvik polering tydlig genom att din primer. Även om detta skulle ta lite ansträngning, är det möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122502.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.