Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Bil Fönsterputsning Verktyg

Detailing en bil ofta tar bilder av tvätta bilen på uppfarten, skrubbning och vaxning på eftermiddagen bort. Även den bästa detaljer jobbet är inte klar, men tills fönstren är blanka och felfri. Randfri bilfönster är inte bara realistisk, men lätt att nå med rätt verktyg. Duster

Ett dammtrasa är en stång med en trasa i ena änden och ett handtag i en annan. Det används för att rensa insidan av vindrutan på smuts, damm och fingeravtryck. Med hjälp av en vanlig trasa ibland begränsas på grund av vinklar och Reach det tillåter. Den damning verktyg, dock gör rengöring till varje kant av fönstret.
Rengöringsduk

microfiber eller mjuk bomullstrasa är perfekt för att tvätta bort smuts och polering bort strimmor. Det kan också användas för att damma interiör glas eller torka vatten utanför skrapan för mer effektiv rengöring. Är viktigt att ordentligt rengöra
Glass Cleaner

Glasrengöringsmedel ett fönster. Vatten hjälper rengöra ett fönster men inte helt ta bort de proteiner från befläckade buggar och oljor från fingeravtryck. Du kan använda en av de många kommersiella glas städare eller återanvända en sprayflaska och fyll den med din egen hemgjorda fönsterputsmedel.
Sugskrapa

Efter sprutning bilrutan med din valda fönstret renare, med hjälp av skrapan för att avlägsna vätskan kommer att producera en randfri glans. Squeegees är gjorda av plast eller metall med en lång remsa av gummi som dras över fönstret för att pressa vattnet från ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122758.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.