Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en Toyota Car

Om du äger en Toyota Avalon, Camry, Corolla, eller Prius, är det viktigt för andrahandsvärdet på bilen för att inte bara hänga med underhåll, men också för att rengöra den. Ett enkelt sätt att få bilen ren är att gå till en lokal biltvätt, betala kontant och låt maskinen göra hela jobbet. Vissa Toyota ägare, däremot, föredrar att göra städningen själva att säkerställa bästa resultat. Saker du behöver
Slang
Vatten 2 skopor till biltvätt tvål
tvätta mitt eller annan rengöringsduk
Microfiber tork handduk
Shop vakuum eller dammsugare
Interiör rengöringsduk
Interiör renare och balsam
Window-tvättfluid
trasa för rengöring fönstren
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Park din Toyota utanför garaget i skuggan så att solen inte torkar vattnet förtid. Samla alla dina rengöring leveranser.
2

Fyll en hink med vatten och den rekommenderade mängden rengöringsmedel. Avstå från att använda flytande diskmedel, välj en produkt speciellt utformad till miljöbilar. Fyll en andra hink med bara vatten som skall användas för att skölja bort tvätta mitt och se till att du inte förorenar tvål hink med fett och smuts.
3

Se till att alla dörrar är stängda och fönster rullas upp. Blöt ytan på din bil med hjälp av en slang som ligger på en medelhög vattenström. Slang hela kroppen, fönster, underrede och hjulhusen.
4

Doppa tvätta mitt eller rengöringsduk i hink med såpvatten. Börja på toppen av din Toyota och flytta ner när du rengör. Var noga med att skölja tvätta mitt off ofta i vatten hink och, efter sköljning, doppa mitt i tvål hinken igen innan skura bilen. Tvätta hela bilen på detta sätt ner till de hjul och däck.
5

Skölj bilen med vatten från slang, återigen satt på en medelhög ström. Inspektera fordonet för varje missad smuts eller fettfläckar. Rengör fläckar och skölj igen. Häll ut hinkar med vatten.
6

Ta microfiber tork handduk och torka kroppen av fordonet. Använd en andra handduk om den första blir för blöt.
7

Flytta fordonet in i garaget eller carport. Öppna alla bilens dörrar. Ta bort alla golvmattor. Anslut din butik vakuum till ett eluttag. Dammsug mattor och ställ dem åt sidan. Sträck slangen av vakuum så att den når det inre av bilen. Dammsug klädseln först, därefter golvbrädorna. Öppna bakluckan på bilen och vakuum som liksom.
8

Spray en rengöringsduk med en interiör renare och balsam. Rengör alla vinylytor på instrumentbrädan men använd inte produkten på din ratt. Spray fönster-tvätt vätska på en ny handduk och rengör hela interiören fönster.
9

Byt ut golvmattor och stänga dörrarna på fordonet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123057.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.