Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur du gör din egen Koffein Lotion

uppfriskande egenskaper koffein är inte bara används i ditt morgonkaffe eller läsk. I själva verket kan de fördelar användas för att göra en smidig och upplyftande bodylotion. Antioxidanterna i koffein låna ut till dess användning i kampen mot rynkor, svullet under ögonen och matt hy. Gör din egen hemmagjord lotion med koffein ger dig möjlighet att lita på dina egna naturliga ingredienser för optimal hudvård. Saker du behöver Sida 2 2-qt. Glas Skålar
1 msk. borax
2 dl vatten Sida 2 msk. botaniska smör
1 msk. bivax
5 droppar eterisk olja av kaffebönor
Handmixer
10 oz. plastburk
Visa Fler Instruktioner
en

Häll 2 koppar vatten till en av de 2-qt. glasskålar. Rör i borax. Borax är en naturlig ingrediens som också fungerar som ett emulgeringsmedel som obligationer vatten och ingredienser olja.
2

Lägg den botaniska smöret i skålen med vatten och borax. Du kan köpa botaniska smör på hantverk leverans butiker. De varierar oerhört och olika smör har olika fördelar. Till exempel, är hampa smör rik på proteiner och avokado smör besitter naturligt solskydd kapacitet.
3

Microwave skålen i tre minuter eller tills vattnet är varmt och smöret har smält in i det ordentligt .
4

Microwave en separat skål innehållande bivax tills det har smält in i en klar vätska.
5

Blanda skål med varmt vatten och olja med elektrisk hand mixer på en låg nivå. Sakta duggregn smält bivax i vattnet, borax och smör lösning. Vispa blandningen under fem sammanhängande minuter. När du gör detta kommer det att forma till en skummig vit vätska med konsekvensen av att nära pannkakssmet.
6

Lägg kaffebönan eterisk olja till skummande lotion blandning som du blandar den kontinuerligt. Coffee Bean eterisk olja är det destillerade essensen av kaffebönor, den innehåller koffein och en lätt doft av kaffebönan. Blanda lösningen i ytterligare två minuter.
7

Häll den varma, skummande lotion blandningen i plast lotion behållare. Låt locket tills lotion svalnar till rumstemperatur. När det svalnar, kommer det att tjockna till en lotion som är lugnande för huden och ger dig fördelarna med koffein.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123154.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.