Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man använder en Dual Action Polisher

Dual Action polermaskiner använder ett oberäkneligt rörelse för att ta bort lättare repor från färg. Den nyckfulla rörelsen kommer från ett center roterande spindel i ett oregelbundet mönster. Denna nyckfulla rörelsen håller en dubbel action polermaskin från att generera värme på målade ytor. Stark värme orsakar bil färg för att bränna, vilket resulterar i kostsamma reparationer. Även med fördelarna med en dual action polermaskin, kan du orsaka skada på målade ytor om du använder polermaskin felaktigt. Saker du behöver
Lättskärande pad
Cutting sammansatta
Microfiber handdukar
Cutting pad
Polersvamp
polermedel Finishing pad
Wax

Visa fler instruktioner
1

Tryck på baksidan av en lätt skärande pad på kudden innehavaren av ett dubbelverkande polermaskin.
2

Ansök skära förening till kanten av lättskärande pad. Ställ ljuset skär pad på den målade ytan. När strömmen är avslagen, tryck polermaskin runt en 2-fots yta att sprida skärande föreningen. Ställ polermaskin till dess lägsta hastighet. Flytta polermaskin över 2-fots område i en jämn parallell rörelse. Öka poleringshastighet tills föreningen blir klar. Torka den skärande föreningen rester från färgen med en microfiber handduk.
3

Bifoga en skärande pad till polermaskin om brister kvarstår på den målade ytan. Upprepa processen avslutas i steg 2 med den skärande pad för att avlägsna kvarvarande brister.
4

Exchange den skärande pad för en polering pad. Applicera polervax till dynan. Använd de metoder som beskrivs i stegen 2 och 3 för att polera den målade ytan. Rengör polerade området noggrant med en ren microfiber handduk. Upprepa polering processen tills den polerade yta är glansig.
5

Bifoga en avslutande pad till den dubbelverkande polermaskin. Applicera vaxet till den avslutande pad. Ställ in hastigheten på poleraren att långsamt. Arbeta vax på den målade ytan för att täta och skydda den. Torka den vaxade ytan med en ren microfiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122822.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.