Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får jag hundhår av min bil?

Du äger en hund och älskar honom, men att du inte älskar den hund hår i bilen. Det är överallt och det verkar att väva sig i mattan och stoppning. Du måste rensa ut din bil så att dina gäster inte får hund hår på deras fina kläder, men efter att dammsuga bilen, det bara ser lite bättre. Här är några idéer för att bli av med håret och hålla det för gott. Dammsugning
Dammsugning

bör alltid vara ditt första försvarslinjen vid rengöring av bilen. Använd en slang bifogad fil med en kratta eller annan toothy redskap för att hjälpa till att lossa håren så att vakuum kan plocka upp dem. Var noga med att tömma påsen eller behållaren ofta som när den blir full, kommer det inte mycket sug.
Använd Hair Pickup Devices

åren, många tillverkare har kommit med smarta lösningar för att plocka upp djurhår. Den typiska standby är sällskapsdjur hår rulle, som är i huvudsak en tejp rulle som har en klibbig sida för att plocka upp håret. Den negativa sidan av detta är att när rullen fylls med hår, måste du ta bort det lager av tejp för att plocka upp mer. Du lämnade så småningom med massor av blad av använt band du måste kasta bort. Flera tillverkare

gör rullar hår pickup som är tänkta att sköljas och återanvändas. Dessa är klibbig, men på sköljning, förlorar sin klibbighet snabbt. Medan konceptet är bra, i praktiken det saknas.

Flera tillverkare gör sällskapsdjur enheter hårborttagning såsom Doskocil /Petmate Hair Magnet. Detta fungerar som en gummiskrapa för att kratta upp håret från mattan. Du måste dammsuga upp klumpar, men det gör ett bra jobb för att få det mesta av håret ur mattan.

En intressant ny produkt är Pledge Pet Hair Fabric Sweeper som fungerar genom att plocka upp hår med en rulle och deponera det i en kammare. Det fungerar mycket bra, men nackdelen är att rullarna är disponibel, så du måste köpa extramaterial.
Hålla hunden håret

Nu när du har fått din bil relativt hund-hår fri, hur ska du hålla ut? Ett sätt är att begränsa mängden exponering din hund har i din bil. Det betyder inte att du inte kan ta din pooch som helst, men det betyder att du måste vidta försiktighetsåtgärder. Om du kan, lägg en resa låda i baksätet på bilen och få din hund rida i den. Det kommer att hålla din hund ur ofog, och lika viktigt, hålla insamlade hår ner till en rimlig nivå.

En annan idé är att sätta upp ett husdjur grind i din bil eller SUV och har golvmattor där. (En filt kan göra i en nypa). Håret kommer att stanna på golvet matta eller filt och du kan lätt ta bort dem och rengör dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122518.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.