Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Rain-X Av en vindruta

Den kemiska sammansättningen av Rain-X betyder att det tar särskilda åtgärder för att ta bort den. Rain-X är ett varumärke för en bil produkt som stöter bort vatten från glas. Det lämnar en osynlig tätskikt som överlever väder och tvätt i flera veckor. I ett fordon i rörelse under en regnstorm, Rain-X hjälpmedel vindrutetorkare genom att göra regn blåser bort glaset i en gardin, snarare än droppar ner på ytan. Men gamla eller felaktigt tillämpade Rain-X kan bli smetig och skymma sikten i solsken. Saker du behöver
Milt rengöringsmedel
Luddfri trasa
lätt slipande rengöringsmedel
Sponge
Rent vatten
Visa fler instruktioner
1

Förbered din vindruta. Damma av, torka sedan ner din vindruta med en våt luddfri trasa och ett milt rengöringsmedel, t.ex. diskmedel.
2

Applicera en lätt slipande rengöringsmedel på en våt svamp. Använd ett rengöringsmedel som inte repar ytorna - de flesta kommer att ange på etiketten om de inte gör. Rain-X innehåller en silikon bindemedel, vilket är varför det kan stöta bort vatten så smidigt. Tvål och vatten inte kommer att bryta det, så se din cleanser har någon skrubbning makt.
3

Scrub ett litet testområde på en bortre hörnet på vindrutan. Kom ihåg att rengöra ska gå på din svamp och inte direkt på vindrutan. Använd en mild cirkelrörelse. Kontrollera om repor. Om det finns inget, har din cleanser rätt mängd nötning.
4

Skrubba ner hela vindrutan så länge rengöringsmedel verkar säkert. Håll din svamp och rengöringsmedel mycket våt för att undvika repor.
5

Skölj din vindruta med färskt kallt vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122902.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.