Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Gör det själv Headlight Lense Cleaner

Bil strålkastarna kan lätt bli täckt av en film som orsakas av smuts, sot och andra delar av väg-resor. Även om det finns ett brett utbud av rengöringsprodukter tillgängliga som rengör och polerar strålkastare, dessa poster är ofta dyra. Istället överväga att göra en gör-det-själv rengöringslösning som ska rengöra effektivt, utan att bryta budgeten. Matlagning Spray

matlagning spray är en av de mest effektiva rengöring element för linser bil strålkastare. Varje varumärke kommer att göra, så hitta det billigaste märket, eller vad du använder i köket om du har en burk matlagning spray redan till hands. Spraya direkt på strålkastarglasen och polera med en trasa eller mjuk borste. Upprepa vid behov tills lamporna är rena och återställas. Det matlagning spray kommer att lämna en polerad yta, samtidigt smörja lederna runt strålkastarna.
Tandkräm

Tandkräm (icke-gel form) även fungerar bra för rengöring av strålkastare linser. Applicera en liten mängd på spetsen av en trasa, och arbetet i linsen med snabba, cirkulära rörelser. Torka med en ren, fuktig trasa för att avlägsna tandkräm rester.
Bakpulver

Bakpulver också fungerar bra att rengöra strålkastarglasen, eftersom det skapar ett fint grus som hjälper till att bryta bort smuts och rester uppbyggd. Doppa en fuktig trasa i en skål med bakpulver, sedan skrubba i strålkastaren lins, med små cirkulära rörelser. Upprepa vid behov tills strålkastarglasen är rena, torka sedan över varje lins med en fuktig trasa för att avlägsna överblivna rester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122404.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.