Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort lukter från en bil

Om du någonsin kört på vägen och undrade just vad du luktar, du är inte ensam. Vi använder våra bilar varje dag, så de har gott om möjligheter att plocka upp en smaklös eller obehaglig lukt. Lyckligtvis kan du bli av med det. Instruktioner
en

lokalisera källan till odören. Kontrollera golvmattor, mattor, klädsel och luftkanaler för några tecken på var lukten kommer ifrån. Håll utkik efter fläckar eller områden där doften verkar särskilt stark.
2

Spot-fest bilens illaluktande områden med bakpulver eller annan bil-safe kommersiell renare. Det kan ta flera ansökningar för att slutföra luktborttagning.
3

Lämna bilen fönstren spruckna. Även om detta inte är möjligt i alla klimat, kan det hjälpa cirkulera frisk luft och låt den dåliga lukten försvinna.
4

Byt luftfilter i bilen. Den luftkonditionering enhet i vissa bilar använder ett filter som kan bli mindre effektiv med tiden. Byta ut den för en frisk man kan hjälpa till med lukt avlägsnande.
5

Shampoo bilens mattan. Ibland kan gångtrafik lämna det luktade värre än det borde utan några kontrollampa tecken, som en fläck.
6

söka en professionell om allt annat misslyckas. En professionell detailer kan hjälpa ta bort lukt snabbt och smärtfritt, mot en avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122123.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.