Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Oxidation Från Oxiderad Plast Strålkastare

Gult, grumlig och trist strålkastarna har alla något gemensamt - de ger dålig sikt på natten. Förutom att dina strålkastare ser gamla och jolleseglare, strålkastare med oxidation skära ned på ljusstyrkan på lamporna och faktiskt blockerar en del av ljuset som avges från strålkastarna. Oxidation uppbyggd inträffar på plast strålkastare från solen och vädret över tid. Du behöver inte spendera hundratals dollar på att ersätta dina strålkastare. Ta bort oxidation från plast strålkastare för under femtio dollar i din egen uppfart. Saker du behöver
Maskeringstejp 900-grit sandpapper
1000-grit sandpapper
1200-grit sandpapper
Vatten
Microfiber handduk
plastlins polska
Plast lins sealer
Visa fler instruktioner
1

Place maskeringstejp runt kanterna på strålkastaren på bilen för att skydda den målade ytan repas. Sätt minst två eller tre lager för att säkerställa sandpapper inte kan slita bandet.
2

Sand strålkastarna med 900-grit sandpapper och vatten. Håll sandpapper våta medan slipning. Flytta sandpapper över, inte upp och ner. Sand tills hela strålkastaren ytan är matt och sträv.
3

Sand strålkastarna igen med 1200-grit sandpapper och vatten. Sand hela strålkastaren ytan tills den känns smidig.
4

Gå över strålkastarna återigen använda 1500-grit sandpapper och vatten för att göra dem så smidigt som möjligt. Skölj strålkastarna och låt dem torka helt.
5

Applicera en liten mängd plastlins polish på en microfiber handduk och använda den för att polera ytan av strålkastarna. Arbeta polish i små cirkelrörelser tills strålkastare ser klart och smidig.
6

Torka linsen sealer över ytan av den rena, torra strålkastare. Torka över strålkastaren, inte upp och ner. Låt strålkastarna torrt i tio minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122129.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.