Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur tar jag bort Duct Tape från min bil?

Ibland kan du behöva sätta tejp på din bil. Ett fönster krossades under en storm och du måste tejpa papp över hålet. Kanske din baklyse hänger på en tråd och du måste tejpa den på plats tills du få den reparerad. Oavsett, när det blir dags att ta bort tejp, kan du finna det svårt att få bort det, är det kladdiga rester det lämnar efter sig särskilt besvärande. Det finns dock flera sätt att kunna ta bort den. Pull

första beställning av verksamhet är att ta bort själva tejpen från bilen. Med lite tur kommer du få bort det i ett stycke och efterlämnar en minimal mängd av rester. Om bandet har utsatts för hög värme eller mycket torra förhållanden, eller om bandet har pågått under en längre period, kommer det förmodligen att bli betydande rester att ta bort. Om bandet är i ett sådant skick

att du inte klarar av det för hand, kan du behöva ta till en rakkniv eller färgskrapa. Addera färdigköpta Rättsmedel

Besök ditt lokala varuhus eller auto delar butik och du kommer att hitta ett antal effektiva lösningar för att ta bort tejp eller andra klibbiga ämnen.

Använd självhäftande remover såsom den allmänna ändamål självhäftande renare tillverkas av 3M, enligt Outbackers.com. Goo Gone är en annan produkt speciellt framtagen för att hantera denna typ av rester problem.

Applicera lösningen direkt till resten och arbeta in limmet. Du ska inte behöva gnugga hårt i de flesta fall. Limmet kommer att mjukna och så småningom släppa. Det kan kräva mer än en ansökan, beroende på mängden rester kvar av bandet. Produkter som påstår sig vara användbar för "bugg och tjära" avlägsnande är också bra val om du inte kan hitta de andra produkter.
Huskurer

Ett antal av hushålls-och garage som du kan ha i ditt hem kommer att fungera bra för att ta bort tejp rester från din bil utan att skada lacken.

Mätta silvertejp återstoden med startvätska från en aerosol kan enligt ThriftyFun. com. Kemikalien i startfluidum är eter, så att inte andas in röken eller röker i närheten det. När limmet är mättad, använd en trasa för att gnugga loss. Också försöka inkludera tändvätska, WD-40 och nagellack remover.

Vilka rester finns kvar efter att försiktigt skrubba bör vara mjuk och lätt bort med ett rakblad. Om det är en målad yta, använd mycket lätt tryck för att skrapa de återstående bitar av eller du kan repa lacken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122531.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.