Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra mattan i en Honda Minibuss

Matta i fordon, till exempel en Honda minibuss, får så mycket trafik, spill och övergrepp som inuti mattan. Minibussar rymmer fler passagerare än bilar, vilket innebär mer smutsiga skor, spillt läsk eller kaffefläckar. Mats täcka en del av mattan, men resten behöver regelbunden rengöring för att hålla fläckar från att bli permanent. Rengöring mattan i en Honda minibuss är inte svårt när du följer rätt rutiner. Saker du behöver
Handdammsugare eller sopmaskin med kvarstad
thinner
bomullstyg Flighter Salt sälja Grease-styckning diskmedel
Bucket
vit vinäger
Hård borste
Rags
Handdukar
Fan
Visa fler instruktioner
1

bort golvmattor och andra föremål som sitter på mattan från van. Sweep mattan med en handhållen vakuum, eller med en sopvals. Använd en förlängningskabel på sopmaskinen om det behövs för att nå mattan i bilen.
2

Häll thinner på en bomullstrasa och gnid in fettfläckar på mattan. Täck fläckarna med salt i två timmar, sedan vakuum bort.
3

Blanda 2 tsk. fett-skär diskmedel i en hink med varmt vatten. Tillsätt 1 dl vinäger till rengöringsmedlet. Doppa en hård borste i blandningen och skrubba eventuella kvarvarande fläckar på mattan. Låt lösningen kvar på fläckarna i 30 minuter.
4

Skölj tvålrester från mattan genom att torka med fuktiga trasor. Tryck torra trasor eller gamla handdukar i de fuktiga områden att absorbera fukt. Lämna van dörrarna öppna tills mattan torkar. Direkt en fläkt mot insidan av van att påskynda torktiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122779.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.