Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en bil med Hem Ingredienser

Du behöver inte dyra rengöringsmedel eller starka kemikalier för att rengöra din bil. Från klädseln till det yttre, det finns gröna rengöringsprodukter du kan använda för att få din bil titta och lukta som ny igen, och många av dem är förmodligen i ditt hem. Saker du behöver
Stor hink olja
vegetabilisk flytande tvål
Vatten
Sponge
bilborsten
vit vinäger
Sprayflaska
tidningen
Club soda
Eteriska oljor
Visa fler instruktioner
1

Kombinera 1/4 olja kopp vegetabilisk flytande tvål och en gallon varmt vatten i en hink. Använd ett milt svamp på färgen och en hård borste för att rengöra hjul och däck. Skölj med kallt vatten.
2

Blanda 3 delar destillerat vit vinäger och 1 del vatten och sätta lösningen i en handhållen sprayflaska. Spraya vindrutan och windows frikostigt med ättika lösningen och torka torrt med en bit tidningspapper. Denna lösning håller din vindruta och fönster gnistor rena och ränder.
3

bort fläckar på bilens klädsel med club soda. Häll en liten mängd club soda på den nedsmutsade området och torka.
4

Freshen insidan av din bil med din favorit eterisk olja. Kombinera 1/4 kopp vatten med 5 till 10 droppar av en olja av ditt val. Populära eteriska oljor inkluderar citron, grapefrukt, lavendel och gran. Lägg blandningen i en ren sprayflaska och sprayar en liten mängd på din golvmattor och säten. Njut av den friska doften utan starka kemikalier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122127.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.