Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort någon annans Paint från bilen

När ytan av en annan bil skrapsår eller gnids mot din bil, kan färgen från den andra bilen vara kvar på bilens yta. Färgen sticker ut mot bilens yta och utseende ointressant. Ta bort färg tar vanligtvis starka kemikalier som även skada lacken på din bil. Det är ett säkert sätt att ta bort någon annans färg från bilen på bara en kort tid utan att skada bilens lack. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Water
Clay bar
Spray Detailer
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1 < p> Parkera bilen på en skuggig plats i direkt solljus. Tvätta din bil med bil tvål och en mjuk svamp. Skölj bilen och låt den torka helt. Använd en duk eller handduk för att påskynda torkningen.
2

Spraya området med den andra färgen med spray detailer att väta ytan. Gnid en lera bar över området från främre till bakre delen av bilen, inte upp och ner. Leran Baren är gjord för att plocka upp primer och färg från den släta ytan av målade bilar.
3

Vik leran bar så många gånger som behövs för att fortsätta att sätta en ren yta i baren mot din bil. Spraya närmare spray om ytan blir torr. Leran bar måste kunna glida över ytan för att plocka upp den andra färgen.
4

Spray närmare spraya över det rena området och torka av den med en mikrofiberduk för att rengöra området. Detta kan göras på hela bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122099.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.