Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra dina hjul med bakpulver

Bakpulver är en av de billigaste, mest effektiva rengöringsmedel tillgängliga. Blandning bakpulver med andra ingredienser kan förbättra dess effektivitet. I detta fall kommer tillsats av en liten mängd vit vinäger öka rengöringskraften bakpulver till ström via olja, fett, smuts, broms damm och smuts som ackumuleras på bilhjul så de kommer att lysa igen. Detta är en mycket enkel rengöring projekt och kan göras varje gång du specificera ditt fordon. Saker du behöver
Bakpulver
Vatten
Vit vinäger
liten skål
Sponge
Tandborste
Visa fler instruktioner
1 < p> Kombinera tre delar bakpulver och en del vatten i en liten skål. Du kan också dela upp mängden vatten i hälften och gör skillnaden med vit vinäger för en extra städning kick. Blandningen kommer att bubbla upp lite efter tillsats av vit vinäger.
2

Blanda samman ingredienserna för att göra en våt pasta.
3

Applicera bakpulver klistra direkt till hjulen med en svamp. Skrubba hjulen med svamp och bakpulver blandningen. Använd en tandborste för att nå trånga utrymmen eller att skrubba envis smuts och sot.
4

Skölj hjulen med rent vatten efter tvättning. Upprepa steg 3 flera gånger om det behövs för att göra hjulen så rena som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122474.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.