Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur kan jag bli av med ett rött vin Smell i en bil?

Om du är som många andra amerikaner, du förmodligen spendera en avsevärd summa i bilen. Av detta skäl, att upprätthålla en ren bil är viktigt för den totala körupplevelse. Medan lukta vin kan vara lämpligt vid en vinprovning eller fin restaurang, det är inte något att vara engagerade i under körning. Det finns åtgärder du kan vidta för att ta bort lukt av rött vin från bilen en gång för alla. Saker du behöver
1 msk. ammoniak
ren handduk
Bil deodorizer i sprayform
Visa fler instruktioner
1

lokalisera källan till stanken och ta bort det omgående. I detta fall, om det är en gammal eller otät flaska rött vin någonstans i bilen, kasta den direkt. Kom ihåg att kontrollera stammen om du har problem med att hitta det.
2

Rengör röra som det röda vinet kvar. Om din matta eller klädsel är färgade av vin spill, börja med att torka området med en ren handduk för att suga upp det mesta av vinet. Om vinet har redan torkat, kan du blanda 1 msk. av ammoniak med en kopp vatten och häll lösningen över fläcken. Låt det sitta i fem till 10 minuter, och sedan blot med en ren handduk tills fläcken tas bort.
3

Köp en deodorant för din bil i form av en spray. Tänk på att luftrenare och deodoranter är inte samma sak, även om de kan användas samtidigt. Spray någon av dessa under sätena i bilen och in ventilerna för friskhet som kommer att pågå.
4

Gör en rutin av städning bilens matta och klädsel efter du först bli av med vin lukt . Genom att göra detta, kommer du vara säker på att märka och eliminera andra luktande ämnen innan de lämnar ett bestående intryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122802.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.