Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Vilka är fördelarna med vinäger ?

Vit vinäger är gjord av jäst säd alkohol . Det är användbart för mer än bara matlagning eller betning gurkor . Håll en stor flaska vinäger till hands hela tiden --- det är användbart i en mängd olika inställningar . Rengöring

Vit vinäger är mycket sur , så den rengör och desinficerar hem bakterier och mögel . Den kan användas i sin rena form , efter utspädning, eller kombineras med bakpulver att använda på ytor i hemmet . Kan lugna
Hälsa & Hygien

vit vinäger solbränna , eliminera mat lukt , sterilisera nedskärningar på kroppen , och eliminera klåda i samband med insektsbett .
Matlagning

Vit vinäger gör maten syrlig och läckra . Den kan användas på allt från sallader till kött ( för marinering ) . Det gör köttet mörare .
Bilar Till Salu

Full styrka vit vinäger kan ta bort etiketter från stötfångare och fönster . Det tar också bort svåra fläckar på bilmattor .
Deodorizing

Ättika är en effektiv luktborttagare . Till exempel kan du sätta ättika i en matta shampooer att deodorize mattan i ditt hus . Den ättika lukten kommer bara pågå ett par timmar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122366.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.