Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en fläck ur bilen s Carpet

Oavsett om du köper en begagnad bil eller en helt ny, det oftast inte länge innan någon spiller en drink eller en bit mat på mattan. Och även om du är så försiktig som att förbjuda någon från att komma in din bil med mat eller dryck, kan du fortfarande få fläckar på mattan från dina skor. Du behöver inte tappa modet men eftersom det finns flera sätt att rengöra den fläcken. Saker du behöver
diskmedel
sprayflaska
Vinäger
Handdukar
Pappershanddukar
Hårtork
Visa fler instruktioner
1 < p> Börja med att insupa några färska vätskor med hushållspapper. Du vill inte sprida vätskan runt, så att inte skrubba. Bara placera pappershanddukar över vätskan och tryck nedåt tills dränkts. Upprepa tills du har fått upp all vätska som du kan.
2

Ta bort munstycket från spray flaska och spruta i två matskedar din citron-doftande diskmedel.
Sida 3

Fyll sprutflaska med varmt vatten och byt ut munstycket. Skaka inte flaskan, eftersom detta kommer att orsaka skum för att stiga till toppen. Det är egentligen inte nödvändigt ändå, eftersom det rinnande vattnet kommer att blanda upp det diskmedel som det går.
4

Spray din fläck med skålen-tvållösning och vänta 5 minuter för att börja arbeta på det . Om din fläcken är redan torrt, vänta minst 10 minuter för fläcken att börja bli blöt igen.
5

lägga ut din vanliga handdukar över fläcken. Tryck hårt och dra upp alla diskmedel, vilket kommer att ha absorberat en del av färgning vätskor. Gör detta tills du inte kan få någon mer upp.
6

Töm ut din sprayflaska och fyll din flaska 1/3 av vägen med ättika. Fyll flaskan resten av vägen med varmt vatten. Skruva fast munstycket på plats igen.
7

Använd sprayflaska för att administrera ättika lösning på fläcken. Detta kommer att hjälpa till att behandla alla de svåra att nå platser, och kommer också att bidra till att eliminera lukter som kan ha orsakats av fläcken.
8

När du har väntat några minuter för vätskan att göra sitt jobb, använd lite mer torra handdukar för att plocka upp resten av vätskan.
9

Torka ut mattan. Du kan använda en hårtork eller helt enkelt lämna fönstren ner på en trevlig dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122222.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.