Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Produkter som mjukar suffletter

suffletter intervall i den typ av tyger som används. De flesta toppar använder en vanlig tjock duk, medan andra typer använder plast. Skötsel av toppen börjar när fordonet köps. Ett äldre fordon med en hård trasa topp är svårare att hantera än en äldre bil som var ordentligt underhållen under åren. För att mjuka upp en härdad trasa topp, ren och vattentät toppen rutinmässigt. Rengöringsmedel

303 Convertible Top Cleaner fungerar på soft-top konvertibler, marina dukar, och även tyg tonneau covers. 303 konstruerad kemiskt renare att fungera utan skadliga eller frätande rengöringsmedel för att rengöra mjuka toppar utan att skada den. RaggTopp gör också en renare som fungerar på tyg och vinyl på ett liknande sätt. HAARTZ (den största tillverkaren av soft-tops för konvertibler) stöder RaggTopp som en av de bästa produkterna för rengöring suffletter. Använd olika sprayflaska med rengöringsmedel för enkel applicering. Spraya kemikalien direkt på ytan, använd en mjuk trasa för att skrubba kemikalien i materialet, och skölj med vatten från en slang.
Restorers

Leatherique Rejuvenator Oil fungerar bäst med vinyl, men läder funktioner klädsel lika bra till att mildra en vinyl topp. Produkten introducerar olika proteiner och kollagen i materialet som renoverar vinyl. Det bästa programmet för Leatherique innebär gnugga produkten i materialet för hand och låta den ånga (låt den i en fuktig, varm miljö). Armorall producerar flera vinyl och tyg konservatorer men fungerar med hjälp av mjukgörare. Armorall ger utmärkta resultat, men upprepad behandling orsakar mjukgörare för att bygga upp. Innan ansöka om ett nytt, alltid rengör materialet med hjälp av ett rengöringsmedel som 303 Convertible Top Cleaner.
Vatten proofing

Sanna tyg beskyddare ger vattentäthet och upprätthålla kvaliteten på tyget över en längre tidsperiod. 303 tillverkare produkter för en mängd olika tillämpningar, inklusive vatten proofing. 303 High Tech Fabric Guard erbjuder vatten, bets provtryck och UV-beständighet för tyg tops. Produkten använder ingen silikon, som kan dra till sig damm och jord skapar en fläck på duken. Rengöring toppen noggrant med ett rengöringsmedel, trasa, och vatten och sedan tillämpa en fast vatten proofing mjukar toppen och samtidigt skydda den från skada. Upprepade rengöring med rengöringsmedel kan vara nödvändigt att ta bort fläckar innan en vatten proofer. Tillåt topp till torka innan en agent vatten proofing.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122957.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.